Elmúltam 18 éves

Sajnos még nem vagyok 18 éves :(

“A földön út vonul, és az út hossza az álma mindenkinek.”

A címadó Kerouac idézet akár mottónk is lehetne, és nem csak 2019-re nézve.

Minden vég egyben egy új kezdet is – közhely, némi valóságtartalommal. 2018 összességében jó év volt kis csapatunknak.

Milyen lesz 2019? Jövőre ilyenkor kiderül, milyen is volt. Most minden előttünk van – elképzelések, vágyak, tervek. Ha csak rajtunk múlik – mind megvalósítjuk. Pontosabban: mindet  – is:) A hozzáállásunk mint mindig, ebben az esetben is pozitív. Hiszünk magunkban, hisszük, hogy jó az út amin járunk, lehetne rövidíteni, gyorsítani, levágni kanyarokat… ezeket a módszereket meghagyjuk másoknak.

Harmadik évünkbe lépünk, a pelus már lekerült rólunk – nem hagytuk az út mellett… Lehet még bizonytalan néha a léptünk, de egyre bátrabban haladunk, fedezünk fel új dolgokat. Úton, stílszerűbben, síneken legyenek a mozdonyaink, no meg persze üvegekben, poharakban, hogy eljuthassanak bárkihez, aki már ismer minket, vagy épp újdonság vagyunk számára.

Ezen cél elérése érdekében újítunk, változtatunk, ahol jónak látjuk – de nem engedünk az elveinkből. A minőség mindenek előtt! Mi tettük magasra a lécet, magunknak – lentebb nem engedjük, és nem fogunk átbújni alatta, és természetesen leverni sem szándékozzuk.

A szakemberek általi megmérettetés egy fontos visszaigazolás, ezért nem hagyjuk ki az idei dublini versenyt, már beneveztük valamennyi sörünket. Ha csak rajtunk múlik az idei amerikai versenyt sem hagyjuk ki, reméljük ezúttal a söreink ki is jutnak majd a megmérettetésre.

Milyen eredménnyel zárulnak majd? Ki tudja? Mi bízunk magunkban, bízunk a söreink minőségében – a többi a zsűrin múlik majd.

A versenyek bármilyen eredményt hoznak majd, nem fogunk titkot csinálni belőle. Kis drukkolást azért szívesen veszünk:)

Újdonságok több területen is lesznek. Kicsit frissítettük a megjelenésünket, megújult a díszdobozunk, kicsit büszkék is vagyunk rá, nehéz szülés volt, de megérte!

SÖRPÁRLAT. Jövő héten már elérhető lesz, csak 100 sorszámozott, dedikált palack. Drága? Igen! A csúcsminőség sosem olcsó!  Az előjegyzések azt igazolják, hogy vannak akik látják, értik a különlegességét, a minőségét még nem tudhatják, hisz’ még nem kóstolhatták, de bíznak bennünk, és tudom, hogy nem fogunk csalódást okozni. Aki a NOHAB sörünket kóstolta már, tudja, hogy milyen illatokra, zamatokra, aromákra számíthat – csak 44%-on. Benne van a pakliban, hogy valamennyi sörünkből készítünk párlatot, limitált példányban…

BEMUTATÓTEREM. Tervezzük, akarjuk, megcsináljuk. Egy kis pub hangulat a főzde szomszédságában. Akik kíváncsiak ránk – itt most csoportokra gondolok -, az üzemlátogatás után kellemes környezetben kóstolhassák csapról valamennyi sörünket, és persze éhesek se maradjanak.

Ha már csapon a mozdonyok, ha alkalmas partnereket találunk, akik hasonlóan gondolkodnak a minőségi csapolt sörökről mint mi, akkor nyitottak leszünk az együttműködésre.

FESZTIVÁLOK. Lesz néhány amin ott leszünk, és sokkal több, amin nem. Vannak tapasztalataink, vannak olyan rendezvények, ahol egyszer voltunk – soha többet nem megyünk, és vannak ahova szívesen megyünk, szeretnek, visszavárnak minket. Mons – jövünk ismét:)

SÍNEKEN. December eleje óta naponta négy országba jutnak el a mozdonyaink – reméljük ez bővülni is fog…

SÖRBEMUTATÓK. Ha hívnak, megyünk, szívesen. Szeretjük elmondani, hogyan gondoljuk mi a sörkészítést, mik számunkra a legfontosabb szempontok, miért gondoljuk ezt így. Tapasztalatunk, hogy az a 2-3 óra elröpül, az egyre jobb hangulatban:)

SZÜLETÉSNAP. Február 22. Akkor leszünk három évesek. Tervezünk valamit ez alkalomból? Igen! Mit? Na az titok – aki kíváncsi, hamar megöregszik, de ha még ezután is az marad, kövessen minket, időben mindenre fény derül.

Röviden/hosszan ennyit a tervekről.

2019 – nem állunk meg az idén sem, a mozdonyaink tovább robognak.

 

 

H.I.