Elmúltam 18 éves

Sajnos még nem vagyok 18 éves :(

Milyen volt 2018?

Közeleg az év vége, az ember ilyenkor általában végig gondolja, hogyan is zajlott ez az év? Nyilván történtek jó és rossz dolgok egyaránt. A jók megerősítenek, helyes az út amin járunk, a rosszból meg tanulni kell, vagy elfeledni, ha lehet – de van amit nem lehet. Bár ez most a FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDÉRŐL szól, ennek része vagyok én is, de muszáj egy személyes eseménnyel kezdeni – február 7-én elment a bátyám. Idő előtt, nem kellett volna még mennie, közös terveink voltak – semmi nem lett belőlük…, hiányzol Bratyesz, nem tudlak még elengedni…

 

A főzde. Azt gondolom a FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDE kis csapata eredményes évet zár. Erre az évre is jutott 4 darab érem Írországból, a dublini Nagydíj is a miénk. Lehetett volna talán több is, ha Amerikába is eljutnak a söreink – nem jutottak, majd jövőre!

Megjelentek a repülős söreink a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér bud-vip várójában.

December elejétől a Metropol EuroNigh vonaton, naponta öt országot érnek el a söreink, ennek nagyon örülünk.

Bemutattunk egy új sört, úgy tűnik a TRANS EUROP EXPRESS elnyerte a fogyasztóink tetszését.

Rengeteg meghívást kaptunk, ahova tudtunk, oda el is mentünk. Ezek közül kiemelkedik a Belgiumban a NATO S.H.A.P.E.-en tartott fesztivál, ahol a magyar sátorban mutathattuk be a söreinket a világ minden részéről érkezett látogatóknak. Ez nagyon nagy megtiszteltetés volt, köszönet érte TÁBORNOKOMnak, Varga János altábornagy úrnak – és persze Puftinak, Marcinak, és mindenkinek aki itt segített minket.

Ahhoz, hogy ilyen eredményesek lehessünk, szükségünk van barátokra, partnerekre. A sor elején mindenképp két embert kell kiemelni, Binci és Egon. Hihetetlen mindkét fazon.

Binci tartja kézben az arculatunkat, gyönyörűek a munkái, egyediek, igazi mestermunkák. Csak egy apró, de friss sztori. Karácsony első napja délutánján jutottam el oda, hogy összeállt bennem, hogyan is nézzen ki a SÖRPÁRLATUNK címkéje. Este 3/4 6-kor elküldtem Neki az ötleteimet, este 10 után megkaptam Tőle az előzetes tervet, ami 99%-ban tökéletes. Ez gyorsaság!

Egon. Ő külön kategória, nincs még egy ilyen barátunk. Gyakorlatilag bármikor elérhető – ha esetleg mégsem annak oka minimum egy ikerszülés, melyben Ő a vajúdó anya, persze ennek minimális az esélye -, minden vad ötletemre vevő, és megoldó ember is egyben. Állandó sörnagykövetünk, általa jutottak el a söreink a Bajkál tóhoz, a Himalájába, vagy épp Mexicóba.

Hatalmas respekt és köszönet mindkettőjüknek!

A partnereink. Szerencsére vannak. Vannak régiek, akik bírják a tempónkat és vannak akik nem. Vannak újak, akik lépést tartanak velünk.

Savix, Codex – címkében utaznak, gyorsak, pontosak, minőségi munkát végeznek – pont ezt várjuk el a partnereinktől.

Lagedo Kft – Gorbiék, egy régi/új barát -, a díszdobozainkat Nekik köszönhetjük, szépen és gyorsan dolgoznak. A barátság régi, a munkakapcsolat új – ha rajtunk múlik, sokáig fog tartani.

Z.Horv. Reklámstúdió – szitanyomtatásban lettek a partnereink, minőség, gyorsaság rendben – ennél többre nincs is szükségünk.

Az első SÖRPÁRLATUNK a LUNCZER PÁLINKAHÁZ készítette,  számomra hihetetlen, hogy az ötlet kipattanásától számított harmadik napon kész volt a párlat, ami egyszerűen fenomenális lett. Attila és csapata nagyot alkotott! Köszönjük – “I’ll be back!

Végül, de nem utolsó sorban az anyánk vagy apánk, az Agrometál-Food-Tech Kft. A rendszerünk kiagyalója, gyártója. Sokat segítettek ebben az évben is, remélem, nem is -, tudom, hogy rájuk mindig számíthatok. Kedves Lajos, Attila, Misi, Robi – csak egy szó: KÖSZÖNÖM!!!

Siki és csapata, Salgóbox – a kezdetektől együtt dolgoztunk, sokat köszönhettünk Nekik – most elváltak útjaink,  sok sikert Nekik.

Ez a poszt most olyan emberekről, cégekről szól akik nélkül nagyon nehéz lenne a létezésünk, működésünk. Nyilván vannak még olyan barátaink, partnereink akikkel együtt, egymást erősítve haladunk utunkon, akik ebben a posztban nem szerepeltek – de ez egy másik történet.

Szóval, érdekes év volt, várjuk az újat, az új kihívásokat.

A mozdonyaink nem állnak meg!

 

H.I.

 

Bratyesz – köszi, hogy vigyázol ránk…

 

Cart
  • No products in the cart.