Elmúltam 18 éves

Sajnos még nem vagyok 18 éves :(

Mozdony matek – a hármas szám bűvöletében

Játék – születésnapi meglepetés!

3*3=33=21+22+23

Ez egy sajátos feladvány, amely igaz is, csak némi magyarázat kell hozzá –  igazi mozdony matek, a végén minden kiderül.

Hármasok. A mi életünkben most fontos szerep jut nekik. Februárban 22-én leszünk 3 évesek. Ez egy sörfőzde életében lehet sok is, meg kevés  is. Visszatekintve gyorsan elszaladt, de a mindennapjait megélve, néha hosszú volt ám. Sok dolog történt velünk, vannak amikre szívesen emlékszünk. Csak pár villanás a múltból…

Négyen kezdtük, most is négyen vagyunk, Laci ment – saját döntése volt -, Mónika jött, reméljük marad, csak addig, amíg mi is csináljuk…:)

Fesztiválok. Az első fesztivál a V4 – az Aréna Pláza teraszán… tapasztalatszerzésre mindenképp jó volt… Aztán a többi…. Esztergomban, Budapesten, Corvin sétány, Márton napok a Gellértben, Indoor fesztiválok, vagy a váci rendezvények… Volt ami jól sikerült, és voltak melyek csak egyszer, és soha többet. Advent a főtéren -10-20 fokban, hát ez nem a mi világunk. Sokfelé voltunk a megyében, Balassagyarmaton többször is, reméljük, még leszünk is… Debrecen, a vasútmodellezők, aranyos csapat, ha ismét hívnak, ismét megyünk. Szívem csücske a kemencei csapat, jó Velük, jó köztük – FŰTŐHÁZ a fűtőházban.

Az ipolytarnóci motoros fesztivál… az első…, azóta is vezeti az összes listát, fantasztikus hangulat volt, fantasztikus emberekkel, jó lenne rátalálni ismét a varázsra, mi történt ott anno, miért lélekmelengető akárcsak rágondolni is…?

Meg persze Mons – egy varázslatos mese volt, reméljük idén folytatódik.

 

Vonatozások…. sokfelé jártunk, Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában… az idén sem állunk meg, lesznek még vonaton a mozdonyok – nem csak a Metropol EuroNigt járatain.

 

SÖRVÁRÓTEREM. Nem nagy, viszont kicsi, de szeretnek nálunk lenni, ránk csodálkozni, mi minden van itt… Szeretünk mi is itt ücsörögni, akár egy jó sör mellett is… Ez a “kályhánk”, mindig mindenhova innen indulunk, ide érkezünk.

 

Bemutatók. A BULLDOG bemutatója volt az első csoport, stílusosan, faros Ikarussal jöttek, emlékezetes maradt. Sokan voltak nálunk, a világ minden részéből, Singaporetól Chicagóig, Szegedtől Dublinig. Idén is szívesen látunk mindenkit aki kíváncsi ránk. Tartottunk bemutatókat sokfelé az országban, az idén is megyünk, ahova hívnak.

 

Versenyek. Három nemzetközi kraft sörverseny – kilenc érem, köztük három aranyérem, meg a dublini Nagydíj. Ez nem kevés, idén is megmérettetjük magunkat, a söreinket.

 

Újdonságok. Elkezdtük három sörrel, amiből hamarosan négy lett. Gondoltuk, ennyi pont elég, de nagyon kellett egy búza. Itt a vége, de nem, mert megérkezett a TRANS. Na de most tényleg vége. Pontosabban egy SÖRPÁRLAT még azért belefér – ugye? Na most itt tartunk. Sose mondd, hogy vége, hisz’ mint a fentiek mutatják, ha lendületbe jönnek a mozdonyaink…

A Bemutatóterem nyár elejére elkészül, ez lesz  az igazi, itt mindig csapon lesz valamennyi mozdony –  csak csoportoknak, csak előzetes bejelentkezés után.

 

 

És akkor a JÁTÉK

 

Matek. 3*3=33=21+22+23

 

Kicsit zavaros, a magyarázat viszont egyszerű, bár sajátos, de bízunk benne, sokak tetszését elnyeri.

 

3 napig, 3 sörünk 33% kedvezménnyel kapható csak a SÖRVÁRÓTEREMBEN, február 21-,22-,23-án. Aki szeretne, így ünnepelhet velünk.

 

Bónusz:

 

Akik az ünnepnapokon nálunk vásárolnak, kapnak egy sorsjegyet, melyet 24-én nyilvánosan kihúzunk.

 

Nyeremények – természetesen 3 darab:

 

 

egy új típusú poharas díszdoboz,

 

egy megújult logóval ellátott pulóver,

 

egy üveg M61 NOHAB SÖRPÁRLAT – természetesen a 003 számú.

 

 

Hát ennyit a hármasokról, jövőre jönnek a négyesek:)

 

 

H.I.

 

 

 

 

Cart
  • No products in the cart.